Vergaderen

Vergaderen in hartje stad

Een vergadering “buiten de deur” geeft deelnemers daaraan de kans eens met een frisse blik tegen de zaken aan te kijken. Komen de deelnemers uit alle hoeken van het land, dan is een vergaderlocatie niet ver van het station ook een goed idee. Bij Café XO aan de Grote Markt in Haarlem zit je helemaal goed. We beschikken over twee vergaderruimtes met alle faciliteiten en zitten maar tien minuten van het station vandaan.

 

Hartje oude stad en toch helemaal eigentijds; Café XO maakt vergaderen tot een aangename bezigheid. Voor maximaal 20 personen is onze zolder heel geschikt. Voor meer dan 20 deelnemers hebben we een mooie ruimte op de eerste verdieping. Daar kunnen – staand – zelfs 60 mensen in. Café XO heeft beamers, flip-overs met viltstiften en een projectiescherm ter beschikking. Die zijn inbegrepen bij de zaalhuur: € 125,00 voor maximaal 4 uur voor maximaal 40 personen. De stoelen en tafels worden in overleg met jouw organisatie neergezet.

 

Luncharrangement 

Voor € 8,00 p.p. is er onbeperkt koffie, thee en ijswater beschikbaar, en zoete lekkernijen. Ook is het mogelijk een bittergarnituur te bestellen, met twee hapjes p.p. Wil je pauzeren om te kunnen lunchen, dan hebben we een luncharrangement van € 11,00 voor maximaal 15 personen. Iedereen kan een broodje van de kaart kiezen, met uitzondering van de hamburgers. Bij de lunch worden koffie, thee of frisdrank geserveerd. Even een luchtje scheppen in het oude centrum van Haarlem is geen gek idee om er daarna weer fris tegenaan te gaan 

 

Uiteraard is het mogelijk een geheel ander arrangement met ons te bespreken. Of een aanpassing van het hier beschreven arrangement. Café XO wil dat je met plezier en efficiënt vergadert, zodat je nooit meer ergens anders wilt vergaderen! 

 

U kunt direct contact met ons opnemen of meteen reserveren.


Zie onze informatiemap → voor alle opties.

Neem contact op

Reserveren

 

We zullen u bij binnenkomst een aantal vragen stellen over uw gezondheid. Indien u met drie personen of meer reserveert dan zullen we u vragen of u uit hetzelfde huishouden komt.

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. 

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden