Feest - Je kunt de eerste etage en zolder van XO – met het prachtige uitzicht over de Grote Markt en het stadhuis van Haarlem – afhuren voor feesten en partijen.

Bruiloft of receptie - Ben je op zoek in Haarlem naar een locatie voor jullie receptie, of de hele bruiloft? XO heeft diverse ruimtes waar je met het hele gezelschap de mooiste dag van jullie leven kunt beleven.

Groepslunch - Wil je met een groep besloten lunchen of dineren? Je kunt bij ons tot 40 personen een 3-gangenmenu reserveren en vanaf 20 personen een buffet.

Groepsdiner - Lekker met vrienden, familie, gezin, collega’s uit eten… Café XO aan de Grote Markt in Haarlem biedt je daar volop de gelegenheid voor, tegen een aantrekkelijke prijs.

Borrel - Gezellig borrelen in XO op de Grote Markt van Haarlem? Wie een borrel wil organiseren in XO kan terecht in het café, maar ook op de etage en de zolder (met eigen bar).

High Tea - Op zoek naar de leukste High Tea van Haarlem? Bij XO reserveer je vanaf 15 personen een High Tea.

Zaalverhuur - Wil je een keer een feestje vieren, een receptie houden, vergaderen met een grote groep of een presentatie geven? Ga dan naar Café XO aan de Grote Markt in Haarlem.

Reserveren

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. High Tea alleen vanaf 14:00 uur.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden