High Tea

Engelse High Tea bij Café XO

Wat is er lekkerder dan een pot vers gezette thee? Een high tea! En niet zomaar een high tea, maar een high tea bij Café XO in Haarlem. In het hartje van het oude centrum, aan de Grote Markt, kun je er genieten van heerlijke luxe soorten thee, van scones met clotted cream en jams (lekker Engels), cheesecake, macaron, bonbons, diverse sandwiches en een soepje van de chef. En wie echt uit wil zijn, voegt daar nog een glas prosecco aan toe!

 

Of je nu binnen of buiten op het terras zit, genieten van een high tea doe je zeker. Met je beste vriendin(nen), je moeder, je lief, je oma. En let even op: een high tea is niet alleen iets voor vrouwen. Er worden steeds meer mannen gespot die ook snoepen van al het lekkers dat op tafel komt. Een high tea is helemaal ‘in’.

 

High Tea met een Groep 

Een high tea doe je voor de gezelligheid, om even bij te praten, of om plannen te smeden voor een uitje. Je kunt ook met een hele groep high teaën. Ben je met meer dan 15 personen, dan heeft Café XO daar zelfs een zaaltje voor beschikbaar. Natuurlijk moet je dat vooraf even regelen. Dus genieten met collega’s, sportclubgenoten of een uitgebreide familiebijeenkomst – het kan allemaal bij Café XO.

Een high tea bij Café XO is aangenaam geprijsd: € 19,50 per persoon, en als je ook een glas prosecco wilt, betaal je € 22,00 per persoon. Daar kun je zelf al die lekkere hapjes niet voor maken, de luxe theevarianten voor inslaan en dan ook nog een soepje serveren!

 

Wil je meer weten over onze high-teamogelijkheden of direct reserveren neem dan contact met ons op of klik direct op reserveren.

 


High Tea reserveren

Reserveren

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. High Tea alleen vanaf 14:00 uur.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden