Zaalverhuur

Café XO heeft jouw zaal

 

Wil je een keer een feestje vieren, een receptie houden, vergaderen met een grote groep of een presentatie geven? Ga dan naar Café XO aan de Grote Markt in Haarlem. Midden in het oude centrum, dicht bij het station, dus een ideale plek voor zakelijke- of privébijeenkomsten.

 

Een sfeervolle locatie, maar wel eigentijds, met alle technische faciliteiten die voor een vergadering of presentatie nodig zijn. Café XO heeft drie verschillende ruimtes beschikbaar:

 

Café               180 m² - max 250 personen, 100 stoelen

1e etage         90 m² - max 80 personen, 60 stoelen              

Zolder            80 m² - max 100 personen, 16 + 26 stoelen

 

Voor elke gelegenheid heeft Café XO arrangementen, aangepast aan het karakter van de bijeenkomst. Maar spreken die arrangementen je niet aan, dan kun je in overleg ook een persoonlijk arrangement samenstellen. Voor feestjes of recepties geldt geen zaalhuur, voor vergaderingen van maximaal 4 uur wordt een huur van € 125,00 berekend.

 

Feest vieren of vergaderen in de oude binnenstad van Haarlem is bijzonder aantrekkelijk. Wie wil duikt na afloop van de vergadering nog even de winkelstraat in, of strijkt neer op het terras van Café XO met zicht op de hele Grote Markt en het oude stadhuis. En voorafgaand aan een feestje alvast in de stemming komen, kan hier natuurlijk ook heel goed!

 

Neem gerust contact op met Café XO om je plannen te bespreken. Of reserveer online direct een zaal.

 

Reserveren

 

We zullen u bij binnenkomst een aantal vragen stellen over uw gezondheid. Indien u met drie personen of meer reserveert dan zullen we u vragen of u uit hetzelfde huishouden komt.

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. 

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden