Bedrijfsfeest Haarlem bij Café XO

Als er iets is waar we in Grandcafé XO goed in zijn, dan is het wel in feesten! Onze jarenlange ervaring, fantastische ligging en hippe ruimtes maken van XO de ideale feestpartner. Dus wanneer u een bedrijfsfeest wilt geven in Haarlem, bent u bij ons méér dan aan het juiste adres.

Meer info (PDF)

Uw bedrijfsfeest in Haarlem, natuurlijk in XO!

Grandcafé XO beschikt over verschillende ruimtes waarin uitstekend gefeest kan worden. Op de begane grond bevindt zich ons café met aangrenzend terras, waar een kleine band of een dj uw gasten kan entertainen.  Hier kunnen de tafels en stoelen aan de kant en de voetjes van de vloer!

Op de eerste verdieping vindt u een modern ingerichte ruimte, ideaal voor een diner, maar ook perfect geschikt voor een borrel of receptie. De zolderverdieping weerspiegelt prachtig het oude karakter van ons pand. De voorzolder is uitgerust met een bar en in het achtergedeelte is een gezellige dansvloer.

Hoe ziet uw bedrijfsfeest eruit?

In Grandcafé XO is ruimte voor elk feest dat u zich kunt bedenken. Van gezellig borrelen en dineren met een klein koppeltje, tot een compleet georganiseerd feest voor 400 mensen.

Uiteraard kunt u uw gasten de gehele dag door laten verwennen. Wat dacht u van een heerlijke lunch of high tea? Of een fantastisch diner in de vorm van een walking dinner of een buffet? Koffie met gebak, nootjes en olijven op tafel, hapjes bij de borrel; samen met Grandcafé XO ontwerpt u een bedrijfsfeest dat bij u past. Een feest om nooit te vergeten!

Viert u uw bedrijfsfeest in Haarlem? Grandcafé XO is uw ideale feestpartner!

Meer info (PDF)

Reserveren

 

We zullen u bij binnenkomst een aantal vragen stellen over uw gezondheid. Indien u met drie personen of meer reserveert dan zullen we u vragen of u uit hetzelfde huishouden komt.

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. 

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden